Vanhemmat blogaukset

keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Pieni kooste E3 peleistä


Anthem


Hienon näköinen multiplayer RPG kolmannen persoonan perspektiivistä. Itse pidän enemmän FPS-peleistä, mutta tämä on kokeilemisen arvoinen. Vaikuttaa siltä, että tekeminen ei ensinnäkään lopu heti kesken, mutta ei myöskään kyllästytä. Grafiikat ja elementit 6/5.







Cyberpunk 2077


No nyt. RPG minun makuun! FPS plussaa. Leikitään idealla, että ihminen tuhoaa itsensä. Night City vaikuttaa tulevaisuuden ghetolta, jossa teknologisesti parannellut ihmiset ovat vaarallisempia kuin koskaan. Yay! Mahdollisuudet tehdä omasta pelihahmosta sellainen kuin juuri itse haluat ovat melko rajattomat. Sukupuoli, ulkonäkö, vahvuudet, luokka yms. ovat itse valittavia. Kaikesta riippuen peli etenee sen mukaisesti. Monella valinnallasi on merkitys tarinaan, ja odotan innolla, että pääsee testaamaan eri mahdollisuuksia vaikuttaa! Ulkoasuun on myös kiinnitetty kovin huomiota, joten näyttää todella hyvältä.







Fallout 76


Vähän erilainen Fallout kun ennen. Multiplayer mahdollisuus samalla pelottaa, että kiehtoo. Kivaa, että peli sijoittuu nyt aiempaan maailmaan kuin esimerkiksi 3 ja 4 –osat. Uudet ökkömönkiäiset ovat tervetulleita, ja plussaa on myös se, että vaikuttaa siltä että shelterien rooli ei ole niin suuri kuin Fallout 4:ssä oli. Odotan kovin että pääsee räiskimään uusia mönkijäisiä kavereiden kanssa, ja että pääsee taas tutustumaan uuteen Fallout –tarinaan. Ei ole ainakaan vielä jättänyt kylmäksi!









Mielenkiintoinen idea. Vähän Pocahontas/Avatar –tyyppinen. On taas kiva, kun jokainen valinta vaikuttaa loppuun ja odotan että saa valita mihin kastiin kuuluu. Taas monia monia mahdollisuuksia pelata peli monta kertaa eri tavoilla läpi. Funfun!







Twin Mirror


Melkonen psykologinen trilleri. Varmaan ihan mielenkiintoinen. Jäbä yrittää muistaa mitä edeltävänä iltana on tapahtunut, kun herää hotellihuoneesta vaatteet verisenä ilman muistikuvaa. Ihan hauska varmasti.







Doom Eternal


Testiin. Eipä traileri enempää osoittanut muuta kuin et mättöö on tiedossa, mut teema vaikuttaa lupaavalta. Yksityiskohtaisia mörköjä ja konetuliaseita. Avaruusoliot vallanneet maan ja nyt ilmeisesti sinä ainoo toivo?




~Jemssi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti