Vanhemmat blogaukset

torstai 23. tammikuuta 2020

Untitled Goose Game



Tässä pelissä pelaaja pelaa hanhella, joka kiusaa ihmisiä esimerkiksi heittämällä puutarhurin haravan järveen. Pelin alussa pelaajan pitää painaa painiketta huutaakseen, jonka jälkeen hanhi nousee ruohosta esiin. Kotialueella pelaaja oppii, huutamaan, juoksemaan, poimimaan asioita nokalla, kyyristymään ja heiluttamaan siipiä. Kotialueelta poistuessa hanhi siirtyy uimaan järvelle ja ensimmäinen tehtävälista avautuu. Järvestä pelaaja siirtyy puutarhaan kiusaamaan puutarhuria.

Edetäkseen pelissä, pelaajan täytyy suorittaa näitä tehtävälistan tehtäviä. Jokaisella alueella on omat tehtävänsä. Ensimmäinen tehtävälista sisältää kuusi tehtävää, joista suoritettuaan viisi tehtävää, pelaajalle ilmoitetaan uudesta tehtävästä. Tämän uuden tehtävän tehtyä, pelaaja pystyy siirtymään seuraavaan alueeseen.

Pelin sijainnit ovat osa yhtenäistä aluetta. Puutarha alue sisältää penkin, piknik peiton ja puutarhan. Puutarhan sisällä on pieniä istutuksia. Puutarhassa on myös puutarhurin vaja, jonka läheltä löytyy harava ja pöytä, jonka päällä on puutarhurin lounas. Alueella on ainoastaan puutarhuri.

Pääkadulla sijaitsee puhelinkoppi, tv-kauppa, katukauppa ja piha. Katukaupassa on hyllyjä ja pöytiä, joiden päällä on tavaraa. Yhden pöydän alle pystyy piiloutumaan. Katukaupan vieressä on autotalli. Pihalta löytyy lasten pöytä ja tuolit ja roskis. Pöydän päältä löytyy pari radiopuhelinta. Tv-kauppa sijaitsee lähellä puhelinkoppia. Alueella on nynny, tv-kaupan omistaja ja kauppias.

Takapuutarhat sijainnissa toinen puoli on siisti alue ja toinen sotkuinen. Siistillä puolella on pensasaitoja, lintuallas, vesiallas, palkintoruusu ja pöytä, jonka päällä on teekannu, teekuppi, sanomalehti, hattu ja piippu. Sotkuisella puolella on maalausteline, nurmikon koristeita, istutuksia, ankkapatsas ja iso kello vasara. Siistillä puolella on teetä juova mies ja sotkuisella puolella on maalaava nainen.

Pubin ulkopuolella on pakettiauto, josta kuljetetaan tavaraa pubin läpi toisella puolella sijaitsevalle syrjäkadulle. Pubin läpi menee tie, jonka toisella puolella on terassi ja toisella puolella ruohoinen alue. Terassilla on paljon pöytiä ja penkkejä. Terassin alla menee piiloisa reitti, jonka kautta hanhi pystyy kulkemaan. Terassin toisesta päästä löytyy lavuaari. Terassilla olevien pöytien ali pystyy myös kulkemaan. Ruohoisella puolella on pari pöytää ja penkkejä. Ruohoisella puolella on myös tikkataulu, tynnyri ja jakkara. Alueella on kuljetushenkilö, pubin pitäjä ja hänen miehensä, pari asiakasta ja vanha mies.

Mallikaupunki on pienoismalli pelin kylästä. Pienoismallin päädyssä on vielä pienempi pienoismalli, jonka takana on pienoismalli linnasta, jossa on kaunis pieni kultainen kello.

Mielestäni tämä on hyvä lyhyempi rento peli.

- WhiteLink


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti