Vanhemmat blogaukset

keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

TeemoomeeT

Pelaamiseni historia.

Moi, olen TeemoomeeT ja kerron nyt omasta pelaamisestani.
Olen aloittanut pelaamiseni jo pienenä - ensimmäisiä pelejä joihin muistan käyttäneeni enemmän aikaa ovat Command and Conquer - Red alert, Crash Bandicoot, Diablo, Runescape, Settlers, GTA, ja Tekken.
Pienenä tuli kulutettua pelaamiseen oikeastaan vain ne päivät, kun ulkona oli huono ilma. Pelien graafisen, monipuolisuuden ja laajuuden kehittyminen on lisännyt pelaamiseen käyttämääni aikaa huomattavasti.
Pelien suosio on kasvanut, sekä online pelaaminen on vallannut alaa siihen pisteeseen, että sitä voisi kutsua jo sosiaaliseksi aktiviteetiksi, joka on myös vaikuttanut pelaamiseeni käyttämääni aikaan.
Pelaamiseni on monipuolista, mutta eniten aikaa olen viime aikoina käyttänyt pelatessa PVP-pelejä nimeltä League of Legends ja Call of Duty. Tosin olen koittanut etsiä pitkään jotain uutta hyvää strategia peliä pelattavaksi, sillä niihin pystyy uppoutumaan tunneiksi edes huomaamatta ajan kulua.

Pelaamiseni positiiviset puolet
Pelaamisella on saanut hyvin kulutettua aikaa yksin ja kavereiden kanssa. Toisinaan pelaaminen on tiivistänyt kaverisuhteitakin, kun monta tuntia yhdessä yrittää edetä pelissä ja hakea ratkaisua johonkin ongelmaan. Tietynlainen toisten huomioon ottaminen kehittyy myös tiimipeleissä, koska yksin ei voi voittaa. Toisten kannustaminen on huomattavasti tehokkaampaa kuin negatiivisuuden levittäminen, vaikka sitä toisinaan onkin vaikea välttää. Positiivisin puoli pelaamisessa on kuitenkin onnistumisen tunne, mitä tulee pelien voittamisesta, läpi menemisestä tai maksimikehityksen saavuttamisesta. Toisia vapaamuotoisia pelejä on kyllä kiva pelata jopa voittoa tavoittelematta esim. GTA, siinä tykkään kuluttaa aikaa mm. varastelemalla erilaisia kulkuneuvoja ja testaamalla pelimaailman rajoja ja mahdollisuuksia tehdä esimerkiksi erilaisia stunt-temppuja.
Tällä hetkellä
Tällä hetkellä olen käyttänyt suurimman ajan pelaamisestani League of Legends peliin. Tykkään siitä, sillä on kiva pelata oikeaa henkilöä vastaan mieluummin kuin tietokonetta, lisäksi yksinkertaisuuteensa nähden yllättävän monipuolinen peli erilaisten hahmojen, tavaroiden ja taktiikoiden vuoksi.

Toivon tulevaisuudessa.
Toivon erilaisten opetusaiheisten pelien luomista enemmän tulevaisuudessa, jotta oppiminen olisi mahdollisimman yksinkertaista, selkeää ja mukavaa.  VR-teknologia tuntuisi sopivan tähän erittäin hyvin, sillä se mahdollistaa lähes rajattomien todellisuuksien luomisen. Toivoisin myös, että niitä toteutettaisiin vapaalla koodilla joihin kaikilla olisi pääsy. Samassa vuotavassa veneessä ollessamme, ei kannata pantata vettä pitävimmän ämpärin patenttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti