Vanhemmat blogaukset

keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Rocket League


Rocket League

Rocket League on Psyonixin julkaisema peli, joka julkaistiin 7. heinäkuuta 2015. Pelissä on tarkoituksena pelata rakettiautoilla, jolla on sama prioriteetti kuin jalkapallossa, mutta se poikkeaa siitä, että kuljetetaan jättikokoinen pallo maaliin autoilla.  Pelissä on kaksi joukkuetta, sekä kaksi maalia. Se joukkue, joka kuljettaa pallon vastustajien maaliin, saa siitä aina pisteen. Aikarajana on viisi minuuttia, ja sen aikana kummalla joukkueella on eniten maaleja, voittaa pelin. Peliareenassa on ympärillä nitroboosteja, jotka auttavat nopeuttamaan autoasi ja helpottamaan maalien tekoa, sekä tekemään entistä hienompia temppuja autoilla. Autoja pystyy myös tuhoamaan, jos on tarpeeksi kova vauhti päällä.


Peli on kokonaisuudessaan vuoden 2018 alkuun mennessä myynyt jopa yli 40 miljoonaa kopiota, ja se on yksi maailman myydyimpiä videopelejä.
Voit myös valita, mitä erilaisia pelimuotoja haluat pelailla. Pelimuotoja löytyy 1v1, 2v2,3v3 sekä maksimissaan 4v4 netissä muita pelaajia vastaan. Voit myös pelata Rocket Leagueta samalla näytöllä kavereiden kanssa jaetun näytön tilassa, että pelintekijöiden luomilla tietokonevastustajien kanssa. Jos ei halua netissä pelata, niin paras tapa on harjoitella juuri näitä tietokonebotteja vastaan, ja mikä parasta, niiden vaikeustasoa voidaan säätää helpoimmasta vaikeimpaan. Silloin, kun bottien kanssa ei enää halua pelata, on aika siirtyä ottamaan mittaa nettipelaajia vastaan. Toki löytyy myös Training pelimuoto, missä voit yksinään/kaverin kanssa rauhassa harjoitella erilaisia temppuja, sekä hienoja maaleja niin opit paremmin taktikoimaan ja kehityt entistä enemmän.  



Rocket Leaguessa on myös kilpailullinen pelitila, jossa sinun taitosi määräytyy ranked tierien perusteella. Ranked tier nousee aina silloin, mitä enemmän voitettuja pelejä tiimisi kanssa saat. Yksin on hieman tylsä pelata kilpailullisesti, joten parempi on etsiä yhteisöistä peliseuraa tai, jos kaverisi omistaa pelin samalla alustalla, niin suosittelen ottamaan yhteyttä kavereihin ja mennä pelaamaan porukalla, koska kavereiden kanssa Rocket League tekee pelaamisesta paljon mielenkiintoisempaa ja kommunikointi on niissä tärkeää.
Kun pelin julkaisusta oli noin vuosi kulunut, niin Rocket Leagueta voi pelata nykyään jalkapalloteeman lisäksi myös jääkiekon teemaisena, sekä koripalloteema löytyy myös pelistä, jos haluaa myös vähän vaihtelua jalkapalloteeman sijaan.



Pelistä löytyy myös loottilaatikoita, joihin edellytyksenä on maksaa pelinsisäisiä avaimia, että ne laatikot saadaan auki. Toki pelistä löytyy myös ilmaisia kosmeettisia tavaroita, joita saa keräämällä pelailemalla matsit loppuun, jonka jälkeen sieltä tulee satunnaisesti erilaisia tavaroita autollesi, jotta voit kustomoida autoasi oman mielen mukaan.
Peli on saatavilla myös PC:lle, Xbox Onelle, Playstation 4:lle, Xbox 360:lle, Playstation 3:lle, sekä Nintendo Switchille.                                                   
Plussat:                                                                                 Miinukset:
+ Porukassa aina hauskempaa                                       - Yksinpelaaminen hieman tylsää
+ Paljon erilaisia kustomointimahdollisuuksia               - Laatikoiden avaaminen maksaa
+ Voi pelata jaetulla näytöllä kavereiden kanssa          - Serveriongelmia esiintyy ajoittain
                                                                                                                                    
~ExuCore~                   8/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti